Legge inn arbeidstid/tilstedeværelsestid

Ved å legge inn og markere arbiedstid/tilstedeværelsestid/kontortid i de ansattes kalendere, kan man bruke dette både i timeplanleggingen for å se når en lærer er tilgjengelig eller ikke, eller i vikarhåndteringen. Læreren vil da også få summert opp hele årets arbeidstid i sin oppgaveoversikt. Man kan bruke arbeidstiden til å legge inn nedsatt tid, deltidsansettelser osv..
Arbeidstiden markeres som blå felt i de ansattes kalendere.  Her i eksemplet har Anne fri torsdag, og dermed ingen blå arbeidstid markert.

Legg inn arbeidstid til flere lærere:

Gå til tannhjulet, så til 'Kalendere', trykk deretter på 'Legg til arbeidstid'. Her finner man en liste med skolens brukere. Kryss av for de som skal ha den samme arbeidstiden, trykk deretter på 'Arbeidstider' og velg dager og tider. Du får så valget om hvilke uker arbeidstiden skal settes inn i.

Man kan senere gå til hver enkelt lærers kalender og redigere arbeidstiden individuelt etter behov.

Legg til arbeidstid til en lærer:

Gå til den aktuelle lærerens kalender fra brukerlisten i menyen på venstre siden. Velg uken som arbeidstiden skal gjelde i og fra, trykk på 'Arbeidstider' og velg dager og tider. Velg deretter om dette skal lagres og kun gjelde for den valgte uken, eller om arbeidstiden skal settes inn i flere uker.

Hold oversikt over de ansattes arbeidstid:

i 'I tildel timer', som man finner under menypunktet 'Planlegging', finner man en liste over alle skolens ansatte, som blant annet inneholder en summering av hver ansatts arbeidstid. Her kan man velge å legge inn hvor antall timer av tildelt arbeidstid, og samtidig for en opptelling på hvor mye arbeidstid som faktisk er planlagt (som beskrevet over).

I bildet under, er kolonnen 'Tildelt' redigerbart, mens 'Planlagt' hentes fra timeplanene.

Did this solve your problem?